Zimski park

Naslovna > Zimski park

Pripremni radovi za Zimski park 2023./24.

Zimski park Višnjik / 14.11.2023.

U Športskom centru Višnjik počeli su pripremni radovi za Zimski park, manifestacije koja se već niz godina održava povodom Dana Grada Zadra, sv. Krševana, te Adventa i novogodišnjih praznika.
– Potrebna infrastruktura za sve sadržaje predstojećega Zimskoga parka bit će postavljena i spremna za otvaranje koje je predviđeno za petak, 24. studenoga 2023. – kaže Denis Karlović, direktor ŠC Višnjik.

Najbitnija novost u odnosu na prethodna izdanja ove, uvijek izvrsno posjećene manifestacije, bit će veličina prostora pod šatorom gdje će se danomice održavati prigodan program za djecu i mladež.
– U ovoj sezoni šator će biti dvostruko veći nego u prošloj, time i znatno udobniji i prikladniji za najbolju moguću organizaciju i provedbu svih scenskih događanja, radionica i slično.

Već tradicionalno, veliko zanimanje vladat će za klizalište i za ledeni tobogan.
– Klizalište će u ovoj sezoni biti natkriveno što će omogućiti stalne aktivnosti, na primjer i ako bude kiša, a ledeni tobogan sam je po sebi nadasve atraktivan i privlačan i redovito izaziva veliko zanimanje.

Uobičajeni sadržaji Zimskoga parka na Višnjku jesu i ugostiteljske kućice, potom mogućnost jahanja ponija i/ili fotografiranja malih jahačica i jahača, potom i veliki luna park, a povremeno će se održavati i prikladne priredbe glazbenoga karaktera.