• info@visnjik.hr
  • + 385 023 494 860

Pomoćne dvorane

Naslovna > Pomoćne dvorane

Dvorana 1

namijenjena je prvenstveno za treninge i rekreaciju, posjeduje košarkaški teren standardnih dimenzija s mogućnošću da se podijelu u dva dijela s pomičnom pregradom, tako da istovremeno u dvorani mogu trenirati dvije grupe sportaša bez da jedni drugima predstavljaju smetnju. Prvenstveno je namijenjena za sljedeće sportove: košarku, odbojku, rekreativni mali nogomet, ritmičku gimnastiku.


Dvorana 2

također ima košarkaški teren standardnih dimenzija, ali je predisponirana i za izvedbu raznih priredbi od kulturnih, zabavnih , kongresnih, pa sve do gospodarskih priredbi i sajmova. Upravo zbog mogućnosti održavanja koncerata dvorana 2 je dodatno zvučno izolirana. Prvenstveno je namijenjena za sljedeće sportove: košarku, badminton, tenis, borilačke sportove.


Dvorana 3

opremljena je uz ostalo i za odigravanje službenih utakmica utakmica u košarci budući da posjeduje i suvremeni semafor na dvije strane dvorane, zapisnički stol za službeno osoblje te oko 250 sjedećih mjesta. Prvenstveno je namijenjena za sljedeće sportove: košarku. Također uz istu u funkciji je i teretana isključivo za sportske klubove.


Dvorana 4

predviđena je prije svega za treninge i rekreaciju građana. Jednako kao i dvorana 1 može se podijeliti visećim paravanom na dva dijela i namijenjena je za sljedeće sportove: košarku, odbojku, rekreativni mali nogomet.

Galerija